OGLASIO SE BUDUĆI MLADOŽENJA: U jeku vesti da se verio, Dejan šokirao novim detaljima - ima veze sa Aleks

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jun.2023, 15:30

OGLASIO SE BUDUĆI MLADOŽENJA: U jeku vesti da se verio, Dejan šokirao novim detaljima - ima veze sa Aleks

Obratio se javnosti povodom aktuelne teme!

Danas je odjeknula vest da je pobednik "Zadruge 5Dejan Dragojević verio svoju devojku Jovanu, a čestitke ne prestaju da pristižu sa svih strana. Sada se budući mladoženja oglasio za medije, te odgonetnuo šta se tu zapravo zbivalo.

Nakon što je Jovana jednom objavom zaintrigirala sve kada je na Instagramu objavila fotografiju sa prstenom u opisu, mediji su stupili u kontakt sa Dejanom kako bi saznali >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da li je zaista došlo do veridbe.

- Nema simboliku... Neke naše fore... Stiker koji pokazuje ljubav, jer srce je izašlo iz mode, ali sve u svemu planiram u bliskoj budućnosti kao što planiramo i da živimo zajedno. Kad budem verio Jovanu, to će se znati, a i zabeležiti kod mene na Jutjub kanalu i molim babe da mi pošalju prsten - poručio je Dragojević, a moglo bi se naslutiti da je ovim indirektno želeo da potkači fanove svoje bivše devojke Aleksandre i Filipa Cara.

Bonus video: Pogledajte šta je to uradila Miljana Kulić na oficijalnom TikTok nalogu SrbijeDanas.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.