OGLASIO SE BRAT MIŠELA GVOZDENOVIĆA: Izneo iskreno mišljenje o Milici Kemez i Miljani Kulić

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Nov.2020, 19:09

OGLASIO SE BRAT MIŠELA GVOZDENOVIĆA: Izneo iskreno mišljenje o Milici Kemez i Miljani Kulić

On je u nekoliko rečenica prokomentarisao goruće teme u Beloj kući vezane za njegovog brata.

Ovogodišnji učesnik "Zadruge 4" Mišel Gvozdenović, privukao je pažnju javnosti po svom fenomenalnom glasu, ali i aferi koju je imao sa kontraverznom učesnicom Miljanom Kulić koja je njegovoj porodici i njemu godinama stvarala velike probleme.

Mišel je po ulasku u Belu kuću odlučio da sve obelodani, ali je nedugo zatim ipak odlučio da zakopa ratne sekire sa Kulićevom, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i stavi tačku na burnu prošlost.

Tokom današnjeg dana, povela se priča za crnim stolom o prisnijem odnosu Mišela i Milice Kmenez koja je bila u vezi sa Borom Santanom, koji je takođe učesnik "Zadruge 4". Tom prilikom, Miljana koja je zaljubljena u Mišela odlučila je da možda budućem paru da blagoslov, na šta je Gvozdenović odreagovao burnije i rekao kako prema Milici ne gaji simpatije.

Budući da je ovaj spoj veoma zanimljiv gledaocima, ali i učesnicima najgledajnijeg rijaliti šou programa u regionu, oglasio se brat Mišela Gvozdenovića, Saša Gvozdenović, koji je potvrdio da je bivša devojka njegovog brata, imala velike fizičke sličnosti sa Milicom.

On je u nekoliko rečenica prokomentarisao goruće teme u Beloj kući vezane za njegovog brata, kao i da li je Milica Kemez ipak njegov tip devojke.

- Milica je totalno njegov tip devojke, i ona je tako plava i niska kao što on i voli. Njegova bivša je jako ličila na nju, ali mislim da on ne želi da se upusti u tu vezu jer je tu i Bora sa kojim je ona bila. Mi se nikada nismo mešali u njegov izbor, tako je i sada. ako on odluči da bude sa njom, mi ćemo biti srećni zbog njega - rekao je Saša Gvozdenović i dodao da mu ništa ne zameraju i da su svi zadovoljni njegovim učešćem u "Zadruzi".

Naravno, imao je i komentar na Mišelov odnos sa Miljanom Kulić.

- Mislim da je postupio kako treba, on je njoj oprostio ali nije joj zaboravio što je jako bitno. Takve stvari se ne zaboravljaju - izjavio je Mišelov brat Saša.

A post shared by 𝙈𝙞𝙨𝙚𝙡 𝙂𝙫𝙤𝙯𝙙𝙚𝙣𝙤𝙫𝙞𝙘 (@miselgvozdenovicofficial)

O "Aferi Bujanovac", koja se često spominje u pabu gde Mišel boravi, nije hteo da komentariše.

Ne, hvala vam puno na pitanju, ali ne želim da komentarišem nešto čemu nisam bio svedok! - rekao je Saša.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.