OGLASIO SE BORA DRLJAČA: Pevač OTKRIO kako se sada OSEĆA! Evo kada će PROHODATI!

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Nov.2019, 01:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OGLASIO SE BORA DRLJAČA: Pevač OTKRIO kako se sada OSEĆA! Evo kada će PROHODATI!

"Dobro ide..."

Bora Drljača poznati pevač narodne muzike operisan je u Kliničkom centru Srbije. On se nalazi na odeljenju za digestivnu hirurgiju, gde je operisao debelo crevo, a hirurški zahvat je prošao uspešno.

- Bolje mi je kada spavam, prolazi vreme. Dobro ide, sve dobro ide, jači sam nego ikada. Debelo crevo je bilo u pitanju, ona lakša operacija. Juče sam operisan, sutra već dolaze fizioterapeuti, da hodam - rekao je pevač.

Podsetimo, Bora >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je dan pred operaciju došao u Urgentni zbog nesnosnih bolova i tek tada je objavio da je mesecima krio da je bolestan. Samo je porodica znala u kakvom je stanju, sve vreme je radio jer nije želeo da ga ljudi sažaljevaju.

ŠOK SNIMAK: Miki BAHATO rasterao novinare, neće više da bude javna ličnost! Pokrenuo NOVI POSAO (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.