OGLASIO SE BAKA PRASE POVODOM SAMOUBISTVA KIKE ĐURIĆ: Njegova poruka izazvala je buru reakcija

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Dec.2021, 18:34

OGLASIO SE BAKA PRASE POVODOM SAMOUBISTVA KIKE ĐURIĆ: Njegova poruka izazvala je buru reakcija

Ovo su svi čekali.

Baka Prase se oglasio nakon samoubistva jutjuberke Kristine Kike Đukić. Javnost je pogodila vest o smrti jutjuberke i influenserke Kristine Kike Đukić koja je sinoć izvršila samoubistvo u stanu u centru Beograda.

Baka Prase se oglasio tim povodom.

- Nemam komentar. Objasniću sve u svom klipu koji ću objaviti večeras - bio je kratak Baka Prase.

Podsetimo, Baka i Kika su pre dve godine bili u žiži javnosti, a njihov slučaj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << stigao je i do Jutarnjeg programa, gde se uživo prenosila rasprava dvoje jutjubera. Naime, osam jutjubera je izbacila pesmu pod nazivom ''Drama'' izražavajući negodovanje zbog postupaka pojedinih kolega, a Baka Prase se nije složio sa njima. Ubrzo nakon toga Kika je objavila klip pod nazivom ''Fuj'' u kom se žalila na stanje jutjub scene i ponašanje svojih kolega sa interneta, naročito Bake Praseta

Baka je nakon toga upućivao brojne komentare na račun Kikinog izgleda i ponašanja, a sve je to uticalo i na to da Đukićeva počne sa estetskim korekcijama. Posle određenog vremena Kika i Baka Prase rešili su da prekinu sa svađom i prozivkama.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.