OGLASIO SE ADVOKAT STEFANA KARIĆA Sa njim ću otići u policijsku stanicu... Evo šta je poručio svima

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Maj.2023, 22:15

OGLASIO SE ADVOKAT STEFANA KARIĆA "Sa njim ću otići u policijsku stanicu..." Evo šta je poručio svima

U kontaktu je sa nadležnim organima!

Bivša manekenka i starleta Nataša Šavija (35), nalazi se u Kliničkom centru Vojvodine, a navodno ju je pretukao Stefan Karić.

 Nekadašnji zadrugar se nakon ovih optužbi nije javljao na pozive, a sada se za Telegraf oglasio njegov advokat Goran Karadarević.

- Nalazim se na godišnjem odmoru zbog praznika. U kontaktu sam sa inspektorom iz PU Sremska Mitrovica i verujem da će Stefan odmah >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prvi radni dan otići u PU Sremska Mitrovica sa mnom kao svojim izabranim braniocem radi davanja izjave. Iz medija smo saznali da se on pominje kao mogući osumnjičeni zbog čega smo i pozvali nadležne organe da proverimo informacije. Kao i uvek, molim medije da pažljivo izveštavaju javnost o ovom događaju i da se ne iznose neproverene informacije - rekao je Karićev advokat.

Podsetimo, u medijima se spekulisalo da je osumnjičeni za prebijanje starlete Stefan Karić, ali Šavija to nije potvrdila niti demantovala uz obrazloženje da ne želi da "ometa istragu".

Ona je u KC Vojvodina primljena sa višestrukim povredama glave i lica u vidu fraktura, hematoma i ogrebotina, koje je dobila na svadbi na kojoj je navodno bila sa Karićem.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.