OGLASILI SE VESNA I ĐOLE O PREVARI! Okačili SNIMAK - Ja sam izabrao NJU za ceo život, ALI... Ona POTVRDILA

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Maj.2021, 17:24

OGLASILI SE VESNA I ĐOLE O PREVARI! Okačili SNIMAK - Ja sam izabrao NJU za ceo život, ALI... Ona POTVRDILA

Na videu govorili o aktuelnoj temi prevare

Kao bomba je odjeknula vest da je denser Đole Đogani prevario suprugu Vesnu.

Ekipa "Paparaco lova" usnimila ga je kako razmenjuje nežnosti sa nepoznatom damom. Baki B3 rekao je da je to, navodno, bliska prijateljica njihove porodice i da sumnja da je tu bilo nečeg više od prijateljstva.

Prevarena Vesna nije se još konkretno oglasila o samom slučaju, ali je podrgrejala priču snimkom koji je upravo objavila.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Reč je o isečku iz emisije "Magazin in", na kome Đole priča o tome kako je baš nju izabrao za suprugu i da mu je to partner za ceo život... Ili se barem tome nada.

Vesna i djole djogani o prevari pic.twitter.com/8QhjXn4okm

— FikoR (@FikoR87) May 6, 2021

- Ja sam izabrao osobu sa kojom ću da budem celoga života. Hajde sad, nikad se ne zna, ali odabrao sam nju i sada treba da prihvatim njene mane i neke stvari koje ona radi - rekao je Đole, a kakva je situacija u njihovom odnosu nakon spornog snimka, ostaje da saznamo.

Inače, Đole nema svoj privatni profil, već ponekad koristi Vesnin nalog za obraćanje.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.