Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Sep.2023, 11:35

OGLASILA SE VELIKA ŠEFICA - večeras dolazi rijaliti zvezda veća čak i od Miljane Kulić: Ona je novo pojačanje

Ovo se čekalo.

Dalila Dragojević u poslednje vreme uspeva da ostvari sve svoje želje. Tako je ostvarila svoju veliku želju da radi kao voditeljka za Pink televiziju.

Dalila će raditi na televiziji "Red" koja je u vlasništvu Mitrovića i koja se direktno bavi temema iz najgledanijeg rijalitija.

Milica Mitrović, Velika šefica i glavna urednica zabavnog programa ružičaste televizije, najavila je na svom Instagram profilu danas da Dalila upravo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << danas stiže na Pink.

Ona je pored Dalile tagovala i Anu Radulović i Anastasiju Buđić.

Reč je o emisiji "Pitam za druga" a još uvek nije poznato d ali će Dalila gostovati u ovoj emisiji ili je ona nova voditeljka. Jedino se zna da će Dalila zasigurno biti večeras na ovo televiziji.

Dalila je ripostovala ovaj stori na svoj profil, te tako potvrdila svoj dolazak.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.