OGLASILA SE! Umesto misice Valentine, pojaviće se ONA - bez dlake jeziku prokomentarisala i SKANDAL!?

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Okt.2021, 23:45

OGLASILA SE! Umesto misice Valentine, pojaviće se ONA - bez dlake jeziku prokomentarisala i SKANDAL!?

Ovo nije mala stvar!

Društvene mreže su se usijale zbog iznenađujuće fotografije srpske Misice Interkontinentala Valentine Petrović, koja se vidi kako nasmejana pozira sa misicama Albanije, Crne Gore i takozvanog Kosova.

I to ne bi bilo čudno, da na fotografiji koja se deli na mrežama, sve četiri devojke ne pokazuju dvoglavog orla.

Nakon što je javnost potresena ovom slikom, organizatori ali i sama misica odlučili su da se Valentinu povuče sa takmičenja, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a spekulisalo se da će njeno mesto zauzeti poznata pevačica Sara Reljić, koja je u međuvremenu postala i Mis.

Sara se trenutno nalazi u Amsterdamu, a ona nam je rekla da se priprema za takmičenje u kojem će učestvovati, ali da neće biti zamena misici Valentini Petrović.

A post shared by SARA RELJIĆ (@sara_reljic.1)

- Neću zauzeti njeno mesto, ne znam odakle se ta informacija pojavila. Ja idem na takmičenje u Dominikansku Republiku, 1. decembra, Miss Multiverse World. I da hoću, ne bih mogla da je zamenim (smeh), pošto je na takmičenju na kojem je ona, Miss Interkontinental, minimalna visina za takmičarke 170 centimetara, a ja sam visoka 163 centimetra - istakla je Sara, a zatim i prokomentarisala skandal koji se dogodio na izboru za Miss Interkontinental.

- Iskreno, šokirala sam se kad sam videla na društvenim mrežama spornu fotografiju. Zaista verujem da naša predstavnica nije imala lošu nameru, i kao što kaže, verujem da je to uradila u nekom naletu euforije, ali kada predstavljaš svoju zemlju na bilo kom takmičenju veoma moraš da vodiš računa o svemu, to nas uče i u Miss Yu kompaniji. Podržavam odluku Miss Yu kompanije, a i same devojke da se povuče sa takmičenja. Ovo nije mala stvar, i žao mi je što je samo nepromišljenom odlukom ove devojke došlo do ovoga - rekla je Sara.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.