OGLASILA SE POVODOM RASKIDA VERIDBE: Ovo je prava istina - Andreana poslala jaku, odsečnu poruku

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Jun.2020, 16:30

OGLASILA SE POVODOM RASKIDA VERIDBE: Ovo je prava istina - Andreana poslala jaku, odsečnu poruku

Morala je da se obrati javno.

U medijima je odjeknula vest da je popularna pevačica Andreana Čekić stavila tačku na emotivnu priču sa verenikom Markom Miloševićem koji je još uvek u braku.

Navodno je Andreana posumnjala da je Marko vara zbog čega je rešila da ga ostavi.

Njene sumnje pojačale su se kada je u njegovom telefonu pronašla poruke koje je razmenjivao sa nepoznatom devojkom, a iz koje se vidi da su prilično bliski. Pevačica je nakon >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << toga "zatrpala" verenika pitanjima, a on je tvrdio da mu je pomenuta ženska osoba samo drugarica.

Andreana je, navodno, bila veoma ljuta i raskinula sa njim, bez obzira što ju je Marko prošle godine, na proslavi njenog 35. rođendana zaprosio.

♥️

A post shared by Andreana Cekic (@andreanacekic) on Mar 1, 2020 at 2:27pm PST

Kako se dalje navodi, Andreana se poverila drugu da se neće venčati, dok ne bude sigurna da je partner sa njom zao što je voli, a ne iz koristi.

Međutim, pevačica je odlučila da stane na put spekulacijama, te se javno oglasila putem Instagrama:

- Mnogo ste kreativni i mnogo lažete - napisala je ona i time demantovala informaciju o raskidu.

BONUS VIDEO: Vujadin je PREVARIO Mirku, i to su svi VIDELI: Veza im je bila na iskušenjima, a njena izjava o ŽENAMA šokirala je javnost (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.