OGLASILA SE POVODOM GNUSNIH OPTUŽBI: Ana Ćurčić odgovorila na optužbe Moke Slavnića da usled LEKOVA laže!

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jun.2023, 20:16

OGLASILA SE POVODOM GNUSNIH OPTUŽBI: Ana Ćurčić odgovorila na optužbe Moke Slavnića da usled LEKOVA laže!

Ekskluzivno je progovorila za naš portal SrbijaDanas.

Sukobi i nakon završetka šeste sezone rijaliti formata "Zadruga" ne jenjavaju ni dan danas, kada bi se reklo da su zadrugari i svi oni koji su na ovaj ili onaj način ostali umešani u ovu priču, daleko sve ostavili iza sebe. Međutim, istina je potpuno drugačija, sudeći prema izjavama nekadašnjeg košarkaša Zorana Moke Slavnića koji je ponovo uspeo da potkači drugoplasiranu Anu Ćurčić rekavši >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da je reč o zloj ženi, čiju decu je on vodio po zoološkim vrtovima i čak uspeo da zaposli njenu ćerku, a čega se ona navodno ne seća jer je pod tabletama koje konzumira.

Na ovu vest koja se pojavila, ekipa portala SrbijaDanas je kontaktirala Anu da iz prve ruke čuje, kakva je prava istina koja se krije iza svega ovoga što je otac Zvezdana Slavnića govorio za medije.

Ana je kao i uvek bila voljna da odgvori na svaki komentar, te je i ovog puta imala, reklo bi se pomalo taktičku rečenicu, koja može imati mnogo snažniji efekat od bilo koje druge.

- Nemam komentar! - rekla je Ana za SrbijuDanas, pretpostavljamo želeći da na taj način pokaže da je apsolutno ne interesuje šta porodica Slavnić ima da joj poruči.

Podsetimo, Ana Ćurčić je bila u vanbračnoj zajednici sa sinom pomenutog Moke, Zvezdanom Slavnićem, koja je krah doživela njegovom javnom preljubom u "Zadruzi 6" sa Anđelom Đuričić, nekada finom i smernom zadrugarkom. Ćurčićeva je u javnost izašla kao jedna od žena koje su bile zlostavljane i maltretirane, te je u nameri da svoju istinu iznese, ušla u pomenuti format, gde je pobrala simpatije velikog dela publike i sebi ali i auditorijumu oibećala da je vreme da pravdu istera do kraja.

Ova saga se zasigurno neće na ovome zaustaviti, te verujemo da je vreme najbolji pokazatelj konačnog ishoda. Do tada, bićemo strpljivi i sačekati da se ovo klupko odmota.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.