OGLASILA SE POSLE RAZVODA ĆERKE: Goca Božinovska otkrila GLAVNI RAZLOG njihovog rastanka! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Apr.2018, 18:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OGLASILA SE POSLE RAZVODA ĆERKE: Goca Božinovska otkrila GLAVNI RAZLOG njihovog rastanka! (FOTO)

I dalje je u šoku!

Juče je u javnosti odjeknula vest da se pevačica Jelena Vučković, inače ćerka Goce Božinovske, razvela od svog supruga Aleksandra Sofranića. Jelena je pre dve nedelje napustila Aleksandra i vratila se za Beograd u devojački stan.

A post shared by Aleksandar Sofranic (@aleksandarsofranic1) on Jul 25, 2017 at 2:52pm PDT

On joj je poželeo sreću, a sada se oglasila i Jelenina majka Goca, koja nije bila previše raspoložena za >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << razgovor:

- Ne znam, ne znam, posvađali su se, ne znam, ne želim da komentarišem to, bila je kratka - bila je kratka Goca.

Iako su okončali brak, Aleksandar će i dalje biti Jelenin menadžer, jer oboje veruju da, i pored toga što ih više ne vežu emocije, mogu da nastave dobru saradnju koju imaju već godinama.

A post shared by Aleksandar Sofranic (@aleksandarsofranic1) on Apr 3, 2017 at 6:56am PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.