OGLASILA SE PEVAČICA ALBANSKOG POREKLA KOJA JE POGOĐENA U GLAVU - pokazala unakaženo lice od podliva

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jun.2023, 10:14

OGLASILA SE PEVAČICA ALBANSKOG POREKLA KOJA JE POGOĐENA U GLAVU - pokazala unakaženo lice od podliva

Napad nakon što je pokazala dvoglavog orla.

Na koncertu Bibi Rekse, dogodio se incident, kada je ova pevačica albanskog porekla bila pogođena telefonom u glavu na nastupu u Njujorku

Njen performans je odmah prekinut, a pevačica je hitno hospitalizovana.

Bibi je zadobila povrede u predelu levog oka, zbog čega su morali da je ušivaju i završila je sa tri kopče.

Zvezda se sada oglasila putem svog Instagram profila, gde je objavila fotografije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << povrede i kratko poručila:

- Dobro sam - pokazavši palac na gore i držeći palac na gore.

A post shared by Bebe Rexha (@beberexha)

Podsetimo, u trenutku kada je došlo do incidenta na nastupu, Bebe Rexha se kretala ka publici simulirajući dvoglavog orla, inače simbol Velike Albanije i tada ju je pogodio telefon, nakon čega je pala na pod.

Ljudi iz njenog tima odmah su pritrčali da joj pomognu, a zatim su je spustili sa bine.

Njujorške vlasti su potvrdile za "Daily Mail" da je Nikolas Malvanja (27) iz Nju Džersija uhapšen i optužen za napad na pevačicu Bebe Rexhu 18. juna na koncertnom prostoru Pier 17 na Menhetnu u Njujorku.

Portparol policije izjavio je da je preliminarnim uviđajem na licu mesta utvrđeno da je 27-godišnji muškarac namerno bacio mobilni telefon na 33-godišnju pevačicu na sceni, pogodivši je pravo u lice.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.