OGLASILA SE - Luna PROGOVORILA O UČEŠĆU u Zadruzi 3! Pomenula RODITELJE: MOJE ODVRATNO PONAŠANJE...

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Jul.2020, 00:04

OGLASILA SE - Luna PROGOVORILA O UČEŠĆU u Zadruzi 3! Pomenula RODITELJE: "MOJE ODVRATNO PONAŠANJE..."

Iskrena je...

Pevačica i pobednica "Zadruge 2" Luna Đogani oko 18 časova je u suzama napustila "Zadrugu 3". Po izlasku iz rijalitija sačekali su je tetka Nađa, sestra Sara, brat Adam, kao i drugovi Savo Perović i Pavle Jovanović, a Luna nije mogla da zadrži suze kada ih je videla, pa je plakala kao malo dete.

Luna je po izlasku otkrila po čemu će pamtiti učešće u "Zadruzi 3".

- Po mami i tati definitivno. Marko je tu već stari gost. Sva ta dešavanja, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << moje odvratno ponašanje prema njima. To su neke stvari koje sebi nikada neću da oprostim, ali, dobro, to je sve život - rekla je Luna, a potom otkrila kako će provesti naredne dane.

Jedan #tb 💕💕💕😘 #lunadjo

Објава коју дели Luna Djo (@luna_djogani) дана 25. Мај 2020. у 4:10 PDT

- Prve dane nakon rijalitija provešću sa dragim ljudima, sa kučetom i definitvno neću gledati Zadrugu. Hoću totalno da se isključim i da odmorim mozak. Verujte, nemate pojam koliko sam umorna - požalila se Luna.

Kada je reč o njenoj emotivnoj vezi sa Markom Miljkovićem, Luna je uverena da će njih dvoje biti zajedno i kada on izađe iz rijalitija.

Објава коју дели ▪️Luna▪️prati [31.7. 2019.] (@lunaa.je.ljubav) дана 2. Авг 2019. у 3:18 PDT

- Naravno da naša veza ima budućnost nakon rijalitija. Marko i ja ćemo biti zajedno, to je sigurno. Strašno je da smo se malopre raspravljali, kao da smo osetili da ću izaći sada, ali Marka ja čekam. On će za nekoliko dana doći i nas dvoje nastavljamo tamo gde smo stali - otkriva Đoganijeva, a na pitanje da li će pomiriti Marka i Anabelu rekla je odlučno:

- Ne! Nema potrebe. Svako treba da bude u svom svetu. Ona će uvek biti moja majka, on će biti moj dečko do kada bude bio. To ne može da se poredi, niti bila šta može da odvoji mene i nju, a njih dvoje više da spajam ne pada mi na pamet - objasnila je Đoganijeva.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

LUNA SE OGLASILA PRVI PUT NAKON IZLASKA IZ "ZADRUGE" Za to vreme svi gledaju u Marka, evo kako se ponašao kada je OKRENULA LEĐA

Izvor: Blic, 01.Jul.2020

Luna Đogani sinoć je napustila "Zadrugu 3", budući da u ovu sezonu nije ušla kao takmičar koji se bori za glavnu nagradu, već kao gost. Ona se ubrzo po napuštanju rijalitija obratila javno.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.