OGLASILA SE IVANA ALEKSIĆ! Šokirala sve - zadrugarki uputila reči PODRŠKE! Bori se! Ša će POLUDETI

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Apr.2021, 14:54

OGLASILA SE IVANA ALEKSIĆ! Šokirala sve - zadrugarki uputila reči PODRŠKE! "Bori se!" Ša će POLUDETI

Ovo postaje sve luđe!

Nakon što je obelodanjeno da se dopisuje i da je prisna sa Vladimirom Tomovićem, Ivana Aleksić otkrila je i ko njen favorit u rijaltiju "Zadruga". Naravno, to nije njen još uvek zakoniti suprug Nenad Aleksić Ša koji ju je javno prevario sa Tarom Simov, već Nadica Zeljković, majka Kije Kockar.

Mnoge je iznenadilo to što je Ivana prisna sa suparnikom njenog muža Ša i što jedno drugom dele komplimente putem Instagrama. Taman što su se >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << njeni pratioci oporavili od iznenađenja, usledilo je još jedno, kada je Aleksićka odlučila da javno prokomentariše učesnike Zadruge i da otkrije ko joj je favorit.

Pored Tomovića, koji je diskvalifikovan, Ivana navija samo za još jednu osobu u "Zadruzi", a to je majka Kije Kockar, Nadica Zeljković. Nakon što joj je jedan od pratilaca na Instagramu napisao da je lepo to što je dobra sa Vladimirom, ali da ne treba da zaboravi i na Nadicu, Ivana je odgovorila da jedino nju podržava.

- Tako je, teta Nadica ona se tamo još uvek bori, samo nju i Vladimira podržavam - napisala je Ivana jednom pratiocu.

Interesantno je da je Nadica jedna od retkih koja se protivila vezi Tare i Ša, prvenstveno jer je on oženjen.

Verovatno je upravo zato Ivana glas dala Kijinoj mami.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.