OGLASILA SE DEJANOVA MAJKA! Nakon PUCANJA BRAKA sa Dalilom, poručila SINU samo jedno - OPROSTIĆE mu sve?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Okt.2021, 01:15

OGLASILA SE DEJANOVA MAJKA! Nakon PUCANJA BRAKA sa Dalilom, poručila SINU samo jedno - OPROSTIĆE mu sve?!

Spremna je sve da zaboravi?!

Poznato je da Dejan Dragojević ne razgovara sa svojom majkom, Biljanom Dragojević i bratom Davidom Dragojevićem, otkako je ušao u brak sa Dalilom Dragojević.

Ovih dana čitava Srbija bruji o turbulentnim dešavanjima u njihovom braku i Dalilinom odnosu sa Filipom Carem.

Po prvi put od početka pete sezone "Zadruge" oglasila se i Dejanova majka.

Biljana se sada oglasila na svom Instagram profilu, gde je ubacila sliku >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na kojoj je pisalo:

- Majko, na svetu ovom sve osim tebe je laž. Majka je osoba koja može zameniti svačije mesto, ali njeno niko ne može - pisalo je na slici.

Biljana je u svojoj objavi označila svoju ćerku Suzanu, kao i oba sina Davida i Dejana Dragojevića. Reči podrške samo su se nizale u komentarima. Mnogi su ovu objavu shvatili kao da je Biljana spremna da zaboravi na sve loše postupke i da izgladi odnose sa Dejanom.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.