OGLASILA SE ANELINA SESTRA POVODOM SKANDALA: Podrodično su doneli odluku koja se tiče afere - kreće haos!

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Okt.2023, 20:37

OGLASILA SE ANELINA SESTRA POVODOM SKANDALA: Podrodično su doneli odluku koja se tiče afere - kreće haos!

Prvi put na ovu temu!

Nakon što su se sinoć konačno pred kamerama rijalitija ''Elita'' suočile Stanija Dobrojević i Aneli Ahmić i razgovarale o Asminu Durdžiću, javnost je ostala zapanjena svim detaljima.

Aneli je Staniji predočila da je Asmin patološki lažov, te da joj zamazuje oči fejk markiranim stvarima, dok zapravo grca u dugovima, kao i da ga čeka zatvorska kazna.

Aneli je takođe Staniji otkrila da je Asmin tražio da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je vidi po povratku iz Amerike, gde je bio sa Stanijom, da joj je sve vreme slao poruke, ali i da je ona ovog leta išla na abortus, budući da joj je napravio dete neposredno pre nego što je uplovio u romansu sa njom. Kako je istakla kao dokaz kod kuće ima lekarske izveštaje.

Iako je bila skeptična prema Anelinim tvrdnjama, Stanija nije uspela da sakrije šok na svom licu u prvi mah, a sad se povodom svega oglasila Anelina porodica, tačnije njena sestra Sita, koja je otkrila da je porodica donela bitnu odluku.

- Trenutno ne mogu da se oglašavam povodom svega toga, jer imamo familijarni dogovor da ne komentarišemo. To će biti tako bar za sada - poručila je Sita.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.