OGLASILA SE ANĐELA! Nakon fizičkog napada na Jelenu i diskvalifikacije, šokirala ovim rečima! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Okt.2017, 07:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OGLASILA SE ANĐELA! Nakon fizičkog napada na Jelenu i diskvalifikacije, šokirala ovim rečima! (FOTO)

Bila je potpuno jasna!

Burna noć u rijalitiju "Zadruga"! Nakon što je Saša Rudar vraćen u igru, došlo je do fizičkog nasrtaja i diskvalifikacije, a onda su ušla još dva nova ukućanina.

Anđela Veštica morala je sinoć da napusti imanje jer nije uspela da se uzdrži pred provokacijama Jelena Golubović. Veštica ju je zgrabila za kosu i počela da čupa. Obezbeđenje je uletelo i jedva je uspelo da ih odvoji. Okršaj se završio time što je Jelena ostala >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bez jednog dela kose, a Anđela je diskvalifikovana. U suzama je napustila rijaliti.

U toku noći, ona se oglasila na svom Instagram profilu i u okviru svog storija postavila fotku televizije na kojoj je kanal Pinka i scena iz rijalitija koji ide uživo.

- I tako... Show must go on, al u kurcu, bez mene... - napisala je Anđela i time dala svima do znanja da "Zadruga" bez nje neće biti ista.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.