OGLASILA SE ANABELINA KUĆNA PRIJATELJICA Slavna folkerka otkrila: Zvala me je u suzama zbog Lune...

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Apr.2020, 18:35

OGLASILA SE ANABELINA KUĆNA PRIJATELJICA Slavna folkerka otkrila: "Zvala me je u suzama zbog Lune..."

Ko je u pravu?

Nakon drame koja ovih dana potresa "Zadrugu", a odnosi se na odnos između Lune Đogani i njene majke Anabele Atijas, mnogi su ostali u šoku i nije im jasno na čiju stranu da stanu i ko je ispravan u čitavoj situaciji. Porodična drama kao što je ova do sada nije viđena u rijalitiju, a evo šta o tome ima da kaže naša poznata pevačica Goca Božinovska, koja je i dobra prijateljica Anabele Atijas.

- Strašno je to sve, ja sam mnogo razočarana u >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ovu decu danas i kako razmišljaju i u Lunu prvenstveno koja mi je do sada bila toliko draga i slatka, a sada zaista ne mogu da je razumem. Ona nije stala na stranu svoje majke koja je nosila ispod srca i koja se uvek borila za nju. Moj dečko da je mojoj majci rekao da je "luda" i ili one reči koje je on rekao, on bi za mene bio bivši - kaže Božinovska i dodaje da se čula sa Anabelom u momentima kada joj je bilo najteže.

 - Ona je mene zvala, plakala je zbog Lune, pojela se, bolesna je postala zbog nje. Ona nije mogla da dođe sebi u onom periodu kada se sve dešavalo sa Slobom, zbog toga sada ima problem sa štitnom žlezdom, a čak su joj i pretili zbog Lune, to mi je otkirla. Anabela je dobra majka - kaže Božinovska, a ona smatra da Marko Miljković nije zaljubljen u Lunu.

- Ma on je čovek rijaliti igrač. Ja ne mogu da verujem kada gledam "Zadrugu", šta on radi, nerviram se, polupala bih televizor. On je čovek rijaliti igrač, sve što radi je isfolirano, pa čak i njegov akcenat. On da spomene da je dao Nini kao neke pare. Da joj je dao dve hiljade evra nije smeo to da spomene, a ne samo dve hiljade dinara. Moju decu sam učila da uvek budu pravični, majka se poštuje, moj sin je mene uvek poštovao, a momci moje kćerke mene su uvek poštovali - kaže Božinovska.

- Miljković je čovek bez bilo kakve perspektive, on  nema ni svoj stan, nema posao, jedan čovek koji je promašen totalno, a takođe on je i kockar, što se vidi i po njegovom ponašanju u Zadruzi. Prvi je za kockarcim stolom. Nadam se da će Luna do kraja rijalitija shvatiti ko je on i da nije dobar za nju - rekla je Goca.

Gagija Đoganija je uvek poštovala i ima dobro mišljenje o njemu.

- On je dobrica jedna, ali eto imao je te poroke, žao mi je zbog toga. Smatram da je jedina Anabelina greška što je Luni otkrila te detalje iz njihovog braka, otac je uvek trebao da ostane idealna u očima deteta - rekla je Goca i još jednom ponovila reči našeg poznatog psihijatra Jovana Marića koji je rekao da je Anabela morala da ostavi Lunu u iluziji da je njen otac najbolji roditelj i čovek na svetu i da svako dete ima pravo na tu iluziju u periodu odrastanja i sazrevanja.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.