Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jun.2023, 13:14

OGLASILA SE ANA ĆURČIĆ NAKON ŠTO JE ALEKS POBEDILA: Ni deca, ni Bulić, s njim je bila posle finala!

Ovo baš niko nije očekivao!

Zadruga 6 zvanično je završena prethodne noći, a pobedu je odnela Aleksandra Nikolić.

Nikolićeva se do samog kraja borila protiv Ane Ćurčić, koja je zauzela visoko drugo mesto, iako su joj mnogi predviđali ubedljivu pobedu, budući da je imala ogromnu podršku napolju.

Ana Ćurčić je doživela svojevrsni šok odmah po napuštanju Zadruge, a tom prilikom nije krila bes i nevericu, o čemu je reč saznajte OVDE.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Čim je stigla u studio kod voditeljke Dušice Jakovljević, Ana se bacila u zagrljaj svom sinu Luki, kumi Mileni Kačavendi, majci Milunki Ćurčić, kao i bivšoj ljubavi i sadašnjem velikom prijatelju Draganu Aci Buliću.

Ana nije mogla da zaustavi suze dok je grlila najmilije, a onda su usledili pozdravi sa pojedinim bivšim zadrugarima, a posebno se izdvojio Bane Đokić.

Ana se dugo grlila sa njim, a potom su uslikali i selfi, koji je Ćurčićeva odmah po dolasku kući objavila na svom Instagramu.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.