ODVRATAN TIP! Tamara ŽESTOKO OPLELA po Ša i OSUDILA njegovo ponašanje, pa izjavila OVO za repera!

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Maj.2021, 00:53

"ODVRATAN TIP!" Tamara ŽESTOKO OPLELA po Ša i OSUDILA njegovo ponašanje, pa izjavila OVO za repera!

Bez dalke na jeziku!

Starleta Tamara Đurić gostuje u emisiji "Amidži šou" kod voditelja Ognjena Amidžića, a u jednom delu emisije morala je da izabere najmanje hrabrog muškarca u "Zadruzi".

Pprvi par su bili Kenan Tahirović i Marko Janjušević Janjuš.

- Janjuš, manje je hrabar od Kenana. Kenan mi izgleda kao latentno veoma jak muškarac. Janjuš ima problem, ali ja ne bih da komentarišem te probleme, ali po nekom subjektivnom mišljenju, Kenan >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je hrabriji, jer nije doživeo da ga maltretira na onakav način jedna žena - rekla je Tamara.

Zatimje birala između Slobe Radanovića i Janjuša.

- Opet Janjuš. Sloba je jedan jako dobar momak, hrabar momak koji se hrabro izborio sa dosta toga u Zadruzi, tako da Janjuš - odlučna je bila Tamara.

Nakon toga u duelu se Janjušu priključio Nenad Aleksić Ša.

- Uh, Ša. Odvratan tip. Uopšte mi se ne sviđa, baš mi se ne dopada. Ja njega čak ne bih ni svrstala u kategoriji muškarca. Ne volim kada muškarac na takav odvrartan način omalovaži i prevari jednu ženu, pogotovu svoju ženu - rekla je Đurićeva.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.