ODVELA I SKLONILA MALOG ŽELJKA: Sada je dečak pod njenom brigom, zbog skandala koje Miljana pravi - evo gde su!

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jul.2023, 12:55

ODVELA I SKLONILA MALOG ŽELJKA: Sada je dečak pod njenom brigom, zbog skandala koje Miljana pravi - evo gde su!

Baka od sada vodi glavnu reč!

Nedavno se pojavila vest kako je rijaliti učesnica Miljana Kulić u blagoslovenom stanju i da će se ponovo ostvariti u ulozi majke, ovog puta sa bivšim dečkom Nenadom Macanovićem Bebicom. Kako se spekulisalo, zavladao je opšti strah od njene majke Marije Kulić, jer nje poznato kako ume da bude stroga i oštra, ali kako i sama ističe, za Miljanino dobro.

Budući da je Mariji njen unuk Željko jedna od najvažnijih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << osoba na svetu uz tri ćerke, odlučila je da ga zaštiti od svake pompe koja se pojavila zahvaljujući pomenutim spekulacijama, te je spakovala kofere i odvela dečaka na more.

Baka i unuk su odlučili da ove tople dane provedu uz more i pesak, uz mnoštvo igara i zabave, jer to je ono što deca najviše vole, a Marija je i te kako bolećiva na malog Željka pogotovo u ovim trenucima.

Na svom Instagram profilu, podelila je niz fotografija na kojima se vidi sva detetova sreća i osmeh. Dok je sedeo u pesku, igrao se sa koficama i lopaticama, praveći većini poznat peščani dvorac.

Da li je i ostatak porodice Kulić sa njima, to za sada nije poznato, ali mnogi spekulišu da je Marija odvela dete upravo zbog pomenutog skandala oko trudnoće njene ćerke, a Željkove majke, Miljane.

Kako dete uživa, možete pogledati na narednoj fotografiji, pa prosudite i sami kako je divno imati Mariju Kulić za baku.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.