ODUZIMA JOJ ĆERKU I ODVODI JE U AUSTRIJU! Asmin se obratio sudu: Zabraniću Aneli prilazak detetu

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Sep.2023, 13:37

ODUZIMA JOJ ĆERKU I ODVODI JE U AUSTRIJU! Asmin se obratio sudu: "Zabraniću Aneli prilazak detetu"

Zadao udarac bivšoj partnerki!

U poslednjih desetak dana javnost ne prestaje da bruji o odnosu Aneli Ahmić i Asmina Durdžića. Aneli je optužila Asmina da ju je prevario sa Stanijom Dobrojević i od tog momenta ne prestaju da iznose prljav veš iz njihovog odnosa.

Aneli i Asmin imaju ćerku koju trenutno čuva zadrugarkina porodica. Asmin je sada odlučio da kontaktira advokata i da oduzme devojčicu od Aneline porodice. S obzirom na to da Aneli >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i Asmin dele starateljstvo nad detetom, samo njih dvoje imaju pravo da odlučuju s kim će dete boraviti. Aneli će naredne mesece provesti u rijalitiju, pa je Asmin odlučio da preuzme obaveze oko deteta i da je odvede u Austriju.

Ekipa portala Srbija Danas je kontaktirala Asmina, a on nam je objasnio zašto je doneo ovu odluku:

- Ja sam imao s njom dogovor da dete može da bude kod nje kad god, ukoliko bude normalna majka, jer ja imam starateljstvo, nema ga ona nego ja. I onda je ušla u "Zadrugu", nisam hteo da je kažnjavam s tim, nisam hteo da uzimam dete pošto ja isto mnogo radim, ali vidim da ovo već prelazi svaku meru. Znači ja sam otac tog deteta, i oni o meni pričaju svašta, pljuju mene, pljuju Staniju, i neće da se zaustave, tako da mom detetu tamo nije mesto. I kroz par dana će dete biti u Austriji kod mene - rekao je Asmin Durdžić u ekskluzivnoj izjavi za "Srbija Danas" i dodao:

- To je moja dužnost kao muškarca, e sad, da je njena familija bila normalna i da me nisu toliko pljuvali i lagali o meni, ja stvarno ništa ne bih radio po pitanju deteta. Ako se lepo brinu o njoj okej, slao bih im novac svakog meseca kao što sam i Aneli slao, ali sa njihovim ponašanjem nisu zaslužili od mene ništa da im šaljem, niti su zaslužili da dete živi kod njih - rekao nam je Asmin.

Na naše pitanje zbog čega ćerka nije odmah po ulasku Aneli u "Elitu" prešla da živi kod njega, budući da je starateljstvo zajedničko, Asmin objašnjava:

- Sad ću da uzmem skroz dete sebi, prikupio sam mnogo dokaza i zabraniću Aneli prilazak detetu kad izađe iz rijalitija, zato što nije zaslužila. Nisam odmah na početku hteo da uzimam dete jer sam očekivao da će oni biti normalni, ja nisam ni znao da je ona ušla u rijaliti, saznao sam to veče kad je ušla. Onda je meni njena sestra tvrdila da ne piše ona s tih profila, nastavila je da piše, ja sam čekao da vidim do koje mere će to da ide i pošto sam sad video da prelazi sve mere, sad ću da uzmem dete. Jednostavno sam shvatio da detetu nije mesto da bude sa njima, ne želim da moje dete bude nenormalno kao oni. Želim da dete odraste sa mnom i sa mojom porodicom - poručuje Asmin.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

OGLASIO SE ASMINOV OTAC Udario po bivšoj snaji Aneli, pa Staniju digao u nebesa: "Zna da kuva, ona je žena za primer"

Izvor: Blic, 12.Sep.2023

U domaćim medijima trenutno najaktuelniji ljubavni trougao je između učesnice rijalitija "Zadruga" Aneli Ahmić, Asmina Durdžića i Stanije Dobrojević, a sada se tim povodom oglasio Mustafa Durdžić koji je stao na stranu sina.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.