ODUZET HONORAR Nenadu Aleksiću: Veliki šef STROGO SANKCIONISAO nedozvoljeno ponašanje

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Feb.2024, 02:01

ODUZET HONORAR Nenadu Aleksiću: Veliki šef STROGO SANKCIONISAO nedozvoljeno ponašanje

Ovo se neće tolerisati!

Učesnicima rijalitija "Elita" jasno je predočen način i pravila ponašanja i života u Beloj kući, a poneki neretko prekrše neko pravilo, zbog čega i budu kažnjeni.

Veliki šef jasno je predočio pravila života na velelepnom imanju u Šimanovcima, voditeljka Ivana Šopić ih je pročitala još jednom učesnicima tokom trajanja samog rijalitija, ali i u radionici. Takođe, na nekim mestima može naći plakat >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na kom su jasno prikazana pravila ponašanja.

Nenad Aleksić Ša pokazao agresivno ponašanje prema Urošu Staniću, a s obzirom na to da je tolerancija na agresiju nulta, Veliki šef doneo je hitnu odluku da reper bude kažnjen mesečnim honorarom. 

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/Pink.rs

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

HITNA REAKCIJA PRODUKCIJE ZBOG NENADA ALEKSIĆA ŠA Žestoko kažnjen, ovo se ne toleriše

Izvor: Blic, 03.Feb.2024

Reper Nenad Aleksić Ša pokazao je agresivno ponašanje prema Urošu Staniću, pa je odmah saopšteno da je kažnjen.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.