ODUVEK JE VOLELA TENISERE? Pre Noleta Jelena Đoković ljubila je OVOG frajera, a on posle nje POZNATU GLUMICU!

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Jul.2023, 12:51

ODUVEK JE VOLELA TENISERE? Pre Noleta Jelena Đoković ljubila je OVOG frajera, a on posle nje POZNATU GLUMICU!

Ove detalje iz njihovog privatnog života mnogi nisu znali!

Najbolji teniser sveta, Novak Đoković, već 9 godina je u skladnom braku sa svojom suprugom Jelenom Đoković.

Teniser i njegova izabranica upoznali su se još u srednjoj školi, ali pre nego što su započeli romantičnu vezu, venčali se i dobili dvoje dece imali su oboje kraće veze sa drugim partnerima. Danas uživaju sa svoje dvoje dece, Stefanom i Tarom i važe za jedan od parova >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za primer i uvek su najveća podrška jedno drugome.

U vreme dok se još prezivala Ristić, svojevremeno je bila u vezi sa muškarcem koji je, kako su pisali domaći mediji, pre nekoliko meseci radio kao trener u Novakovom centru. No da li je još uvek tako, nije poznato.

Dok se Nole zabavljao sa Lidijom Popović, Jelena je bila u ljubavi sa teniserom Ivanom Bjelicom Giletom.

Iako su bili kratko u vezi, njegovo ime je nastavilo da se pominje u medijima i mimo rubrika rezervisanih za sport.

Ivan Bjelica je svojevremeno bio perspektivni teniser, koji je stigao do 290. mesta na ATP listi. Na ITF turnirima osvojio je 12 trofeja, a bio je uspešan i kao dubl igrač. U seniorskoj karijeri odigrao je više od hiljadu mečeva.

Diplomirao je bankarstvo i finansije na Univerzitetu Misisipi, a danas je ugledan trener.

Pre pet godina Ivan je počeo da se zabavlja sa glumicom Hristinom Popović. Iako o svom odnosu nikada nisu javno govorili, da je ljubavi došao kraj postalo je jasno 2018. godine, kada je glumica izbrisala zajedničke fotografije sa svog Instagram profila.

A post shared by Hristina Popovic (@hristina_popo)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.