ODUVAO 5 SVEĆICA: Zavirite na rođendan malenog Željka Kulića - baka Marija nikad ponosnija, a gde je Miljana?

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jul.2023, 13:58

ODUVAO 5 SVEĆICA: Zavirite na rođendan malenog Željka Kulića - baka Marija nikad ponosnija, a gde je Miljana?

Prelepi kadrovi!

Biv[a rijaliti učesnica Miljana Kulić, provela je prethodnih nekoliko dana u Petrovcu sa porodicom, a odmor su prekinuli jer Kulići organizuju malom Željku 5. rođendan. Pred povratak za Niš, Miljanina majka Marija Kulić je na društvenim mrežama podelila dirljive prizore na kojima je moguće videti je kako na moru uživaju sa unukom Željkom.

Danas je osvanuo i taj dan, dan kada imamo priliku da vidimo kako mali Željko sa svojim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << drugarima i svima koji ga vole, slavi pomenuti rođendan. Na Instagramu je najponosnija baka već uveliko podelila atmosferu sa dečjeg rođendana.

Marija Kulić je na svom Instagram profilu objavila niz fotografija sa proslave na kojoj su bili svi drugari malog Željka. Njemu su napravili tortu sa Spajdermen motivima, a ni vatromet nije izostao.

Povodom rođendana oglasila se i sestra Miljane Kulić, Tijana Kulić, koja je veoma vezana za malog Željka.

- Srećan rođendan moj plavi dečače, volim te više od života. Tvoja Tija - stoji u objavi.

Svi su se zapitali gde se nalazi Miljana, mama malenog Željka, ali verujemo da samo nije želela da se fotografiše.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.