ODUSTAO OD DALILE: Dejan joj VRATIO burmu, a sad je i Car ISPALIO - završio u TUĐEM krevetu (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Okt.2021, 07:44

ODUSTAO OD DALILE: Dejan joj VRATIO burmu, a sad je i Car ISPALIO - završio u TUĐEM krevetu (VIDEO)

Neočekivan obrt situacije.

Sinoć je u Beloj kući nastao pravi karambol, a svađa između trenutno najpoznatijih supružnika u regionu, Dalile i Dejana Dragojevića je konačno eskalirala, te se završila tako što joj je on vratio burmu.

Naime, Dejan je zatekao Dalilu sa Filipom Carem, zbog koga su i upali u bračnu krizu, te je odjurio napolje i nervozno sam šetao. Car je sedeo u dvorištu sa Mikijem Đuričićem i sve vreme pratio šta Dragojević radi, pa je počeo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i da ga komentariše sa Mikijem.

- Dejan je napravio 50 krugova - rekao je Car.

- Koga briga. Da se ne zaleti? Spavaj ti sa otvorenim očima - dodao je Miki.

- Znaš da sam to danas pomislio... Vidiš da je spaljen, da ga ne prespoji, da ne krene - rekao je Car.

- Spavaj kod mene - predložio je Đuričić.

- Još će ispasti da se bojim... Ja ga zadavim ko mačku, da ne krene neko na mene, ne znaju koliko sam lud - pričao je Car.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.