ODRŽALI KONCERT ZA PAMĆENJE - Supervoice & Pegart Studio okupio poznate pevačice povodom završetka uspešnog semestra

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Feb.2023, 17:22

ODRŽALI KONCERT ZA PAMĆENJE - "Supervoice & Pegart Studio" okupio poznate pevačice povodom završetka uspešnog semestra

Odlično raspoložen žiri više od tri sata komentarisao je nastupe, a neretko i igrao ponesen dobrom atmosferom, dok su na kraju večeri izrazili zadovoljstvo što su imali priliku da budu deo ovako važne muzičke svečanosti.

Polaznici muzičke škole "Supervoice & Pegart Studio" održali su još jedan koncert za pamćenje povodom uspešnog završetka 19. semestra, a podršku kao članovi žirija su im pružile bivše, sadašnje i buduće Supervoice učenice -  Marija Mikić, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Tamara Milutinović, Anna Lazarević i Milica Tomašević.

Interesantno je da su čak 3 članice žirija bile polaznice škole "Supervoice", dok je glumica Milica Tomašević obećala da će i ona sada morati da dođe na pevačko usavršavanje u školu.

Koncert je počeo posebnim iznenađenjem, nastupom pevača i influensera Svetozara Igića, takođe bivšeg učenika škole "Supervoice & Pegart Studio", koji je ovom prilikom premijerno izveo svoju novu pesmu.

Marija Mikić je čak i pozvala jednu od učesnica da zajedno peva sa njom na njenom sledećem nastupu.

Škola "SuperVoice & Pegart Studio" već celu deceniju polaznicima nudi stručno usavršavanje u oblasti pevanja i audio produkcije. Osnovali su je Suzana Branković, volalni solista i naš najpoznatiji prateći vocal i Petar Branković, ing. audio i video produkcije i gitarista.

Mnogi polaznici ove škole do sada su napravili ozbiljne karijere u muzičkoj industriji i postigli izuzetne uspehe na brojnim muzičkim takmičenjima i šou programima. Audicija za upis nove generacije ove prestižne muzičke škole održaće se 13. februara ove godine.

 Više o školi možete saznati na njihovom veb sajtu - https://supervoice.rs/

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.