ODREKLA SE ĆERKE: Potpuni presedan u rijalitiju? Majka učesnice DIGLA RUKE od rođenog deteta?

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Mar.2024, 19:25

ODREKLA SE ĆERKE: Potpuni presedan u rijalitiju? Majka učesnice DIGLA RUKE od rođenog deteta?

Više joj se smučilo...
Učesnica Elite Anđela Šparavalo dobila je pitanje od strane voditeljka Milana Miloševića vezano za to da li je svesna da je upropastila porodicu, nakon čega se zbog loših postupaka njena majka nekoliko puta javno oglašavala.
Kako su svi njeni kod kuće loše zbog veze sa Bojanom Pavlović, koja je konstantno degradira iako je već u problemima, njena majka Aleksandra zvuči lošije nego ikada.
- Nemam komentar na ovaj haos. Anđela će sama da odgovara za svoje postupke, mene ovo više ne zanima - rekla je ona za medije, što je na portalima i društvenim mrežama napravilo pometnju, s obzirom na to da mnogi misle da je se porodica definitivno odriče jer više ne mogu...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.