ODREĐENA KAZNA! Posle saslušanja, ODLUČENO šta će biti sa Tomom Panićem nakon što je PRETUKAO Nadeždu

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Avg.2019, 17:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ODREĐENA KAZNA! Posle saslušanja, ODLUČENO šta će biti sa Tomom Panićem nakon što je PRETUKAO Nadeždu

Mora da snosi posledice

Tomislav Panić nalazi se u policiji na Banovom Brdu gde je upravo donesena odluka nakon što ga je Nadežda Biljić optužila da ju je pretukao.

On se u policiji nalazi već nekoliko sati, gde su ga ispitivali nakon tvrdnji Nadežde Biljić. Naime, ona je sinoć gostovala u emisiji na "Pinku", a potom zajedno sa Tomom bila u provodu. Ništa nije slutilo da će doći do obračuna.

- Zbog svega što se dogodilo, on je dobio zabranu prilaska >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Nadeždi i komunikacije u narednom periodu - kaže izvor upućen u slučaj.

Nadežda je odmah nakon što je pretučena, otišla u Urgentni centar, ali je poslata u GAK Narodni front, kako bi se proverilo da li je trudna. Nakon što se opet vratila u Urgentni, Nadežda je ponovo otišla u policijsku stanicu na Banovom Brdu, gde je već davala izjavu.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.