ODREĆI ĆE JE SE, unakazila je porodicu - U kući Anđele Šparavalo opšte rasulo, porodica NA IVICI ŽIVACA zbog njene veze

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Feb.2024, 23:32

ODREĆI ĆE JE SE, unakazila je porodicu - U kući Anđele Šparavalo opšte rasulo, porodica NA IVICI ŽIVACA zbog njene veze

Anđelina porodica ne može da se oporavi zbog svega što se dešava u rijalitiju

Ne prestaje da se priča o odnosu Anđele Šparavalo i Bojane Pavlović, a sve ovo veoma teško podnosi njena porodica, koja ne prihvata ćerkinu istopolnu vezu.

U rodnom gradu mlade učesnice Elite muk, građani ne žele da pričaju o dešavanjima u rijalitiju, a u salonu koji drže njeni u centru grada nema nikoga od porodice.

Ne radi ona, radi radnica, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nije ona ovde. Loše se oseća, kako može da se oseća, svi su loše i baba, brat i svi. Nije joj dobro. Odrećiće je se, hvala Bogu, šta će, unakazila je celu porodicu. Normalna devojka, vidite šta je uradila. Aleksandra je bila uplakana, ne zna gde se nalazi, ne može da radi, radila je svaki dan, sad ne dolazi na posao, odvratno je. U haosu su skroz, svi smo, ceo grad, bila je normalno dete za primer, i ova budala je uhvatila pod svoje. Da može, majka bi je izvukla odande, užas - rekla je žena u salonu, a Anđeline komšije su u šoku zbog svega.

Anđelina majka je takođe razočarana i sve ovo veoma teško podnosi.

Naravno da smo razočarani i dalje. Hteli smo da je povratimo, da to nije dobro što radi, držimo se i dalje toga. Nikada nećemo prihvatiti, mi smo konzervativni, mi tu boleštinu nikada nećemo prihvatiti. Ona nama kaže da ima nešto da nam objasni, videćemo šta će da nam objasni, šta god da nam objasni, ako bude stala uz Bojanu, kako kaže ima dvadeset godina. Odgajila sam je najbolje što sam mogla - kaže Anđelina majka, i dodaje da stoji iza toga da će je se odreći.

- Naravno, kad izađe, naravno, dok mi ne kaže šta ima, ako bude želela da ode sa njom, to je to, kraj. Ja sam te rodila, ja ću te se i odreći. Ako bude želela takav život, mi to nikada nećemo da prihvatimo, stojimo iza toga - rekla je ona za Blic.

Podsetimo, porodica učesnice Elite, Anđele Šparavalo, ne može i dalje da se pomiri sa činjenicom da je njihova ćerka u istoplonoj vezi, a drama je dobila novi epilog.

Anđelin otac je u porukama koje je uputio voditelju Milanu Miloševiću, otkrio da je njena majka, a njegova supruga, u veoma lošem zdravstvenom stanju zbog veze njene ćerke sa Bojanom Pavlović.

On je naveo da strahuje za njen život i apelovao na produkciju da hitno reaguje.

- Jutros ste se dopisivali, sve mi je rekla, mnogo je potreslo, je l i posle bratovljeve poruke ostala je s Bojanom. Molimo Boga da se ne pogorša stanje moje žene i šećer joj je mnogo skočio od stresa. Samo me je molila da ti kažem, ako joj se nešto desi da će Anđela ceo život da je nosi na duši i da čuvam Đoleta. Eto, Milane kroz šta prolazim, moram izdržati. Hvala na razumevanju. Milane, moraću nekako da se obratim produkciji jer ovo nije igra. U pitanju je život moje žene, ovo se ovako neće završiti - pisao je u porukama Anđelin otac Milanu, prenosi Pink.rs.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/Društvene mreže/O. T.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.