ODMAH SE BACIO PALČICI U ZAGRLJAJ: Petrući stigao u studio, ono što je otkrio iz Bele kuće napravilo haos!

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Jun.2023, 07:48

ODMAH SE BACIO PALČICI U ZAGRLJAJ: Petrući stigao u studio, ono što je otkrio iz Bele kuće napravilo haos!

Samo jedan dan do finala.

Marko Petrušević Petrući sinoć je izbačen iz Zadruge 6, zauzeo je 22.mesto u "Zadruzi 6", te je tom prilikom i pristigao u studio kod voditeljke Dušice Jakovljević.

Naime, kako je ugledao Palčicu u studiju, on joj je poleteo u zagrljaj.

- Koliko ti je neodstajala Palčica - pitala je Dušica.

- Dosta, osećao sam se kao da je neću videti godinama. Prošetao sam jedno 20 kilometara. Nije ona kriva za sve, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 50-50 - rekao je Petrući.

- Kaži mi, kakva je situacija u kući - pitala je Dušica.

- Odvratno iskreno, baš odvratno. Ana tamo nešto laže, maže, vara, ovi joj se šlihtaju. Slađa najviše, ne mogu da kažem za Zoricu, ali malo Neca. Što je danas nije nadu**o kao danas - rekao je Petrući.

- Deluje da se on njoj dodvorava - rekao je Bora Santana.

- Šta ima on od toga da joj se šlihta - ubacio se Peca.

- Ana je pričala prvo jednu priču, dođe čestita im, evo i danas: "Ima dobru dušu, podseća me na mene", za Aleks, a posle sat vremena: "Ona je ološ". Ona je prevarant okoreli. Sramota me je da pričam o njoj - rekao je Petrući.

- Ti si uvek imao taj tvoj stil, vodio si svoja posla, ulazio si u tako neke svađe sam sa sobom, mislim sam sa svojom devojkom. Ja ti čestitam, mislim da je za superfinale malo trebalo da se promeni - rekao je Bora.

- Ana je prišla Aleks i rekla joj da se ništa ne brine, a onda današnja rečenica: "Kada Filip bude izašao, razmisliće o svemu". Kakva je to promena u mišljenju - pitala je Dušica.

- Zato što se bore za prvo mesto, gledaju da taktički poremete jedni druge. Ja čestitam Aleks i Caru - rekao je Bora.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.