Izvor: Scandal.rs, 12.Sep.2019, 17:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ODMAH JOJ PRUŽENA POMOĆ! Zadrugarki se slošilo tokom večeri, obezbeđenje uletelo na imanje! (VIDEO)

U toku se u rijaliti programu “Zadruga 3” održavaju prva pitanja gledalaca, a tokom reklama Dragani Stojančević se slošilo. Ona se požalila svojim cimerima ispred Bele kuće da se ne oseća dobro. Zatim je Dragana sela na stepenice, a na imanje je odmah uletelo obezbeđenje kako bi pomoglo ovoj ukućanki. S obzirom na to da The post ODMAH JOJ PRUŽENA POMOĆ! Zadrugarki se slošilo tokom večeri, obezbeđenje uletelo na imanje! (VIDEO) appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Obezbeđenje reagovalo: Mina i Tara vređale jedna drugu na najgori mogući način!

Izvor: Scandal.rs, 12.Sep.2019

Mina Vrbaški i Tara Simov imaju sukob još pre ulaska u rijaliti program “Zadruga”! Nakon što je Mina otkrila da je manekenku majka tužila, ona je odučila da se verbalno obračuna sa njom. -Ja tebi nijednu ružnu reč nisam rekla. Tvoja majka je bila sa četiri zadrugara. Ti meni ne možeš da...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.