ODMAH JE IZBACITI! Nakon PRETNJI Saške Karan UPUĆENIH nedužnom DETETU, HITNA DISKVALIFIKACIJA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Nov.2019, 16:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ODMAH JE IZBACITI! Nakon PRETNJI Saške Karan UPUĆENIH nedužnom DETETU, HITNA DISKVALIFIKACIJA!

Društvene mreže gore!

Sinoć je u Zadruzi došlo do žestokog sukoba između Marije Kulić i Saške Karan, koje su još i ranije bile neprijateljski nastrojene jedna prema drugogoj. Ipak, ono što je šokiralo javnost i zadrugare je činjenica da je Saška posle tako reći fizičkog obračuna sa Miljanom Kulić, otvoreno pretila da će njeno dete, malog Željka, koji je takođe u Zadruzi, baciti u bazen.

Situacije koje se sada događaju u Zadruzi, moglo bi se reći >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da predstavljaju pomeranje granica, jer je Saška Karan prvi takvmičar u rijalitiju koji je svoju agresiju usmerio prema nedužnom detetu, a to je situacija u kojoj nadležni moraju da reaguju.

Sve se na kraju završilo na Saškinim pretnjama, a da li će tako ostati i u budućnosti, ostaje da vidimo. Jedno je sigurno, ovakvu situaciju bi trebalo sprečiti i pre nego što se dogodi.

Društvene mreže su se danas usijale zbog ovog slučaja.

LUDILO NA VELJKOVOJ MOMAČKOJ VEČERI: Ceca se popela na sto, GRLI SINA, emocije pršte! Kad čujete ŠTA je zapevala, krenuće vam suze (VIDEO)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.