ODMAH GA RAZBUDILA! Slađana uz jutarnju kafu ispričala Miliju kako je čula da je Gorana TRUDNA! On ZANEMEO!

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jun.2021, 22:21

ODMAH GA RAZBUDILA! Slađana uz jutarnju kafu ispričala Miliju kako je čula da je Gorana TRUDNA! On ZANEMEO!

Ćaskali su u kuhinji, kad ga je iznenadila!

Milutin Radosavljević Mili i Gorana Mančić danas su proslavili dva meseca veze, a Slađana Lazić je Milija iznenadila onim što mu je otkrila.

Naime, nekoliko ukućana, uključujući i njih dvoje, su sedeli u kuhinji i pričali o snovima.

- Ispričaću nešto što nisam sanjala. Dogodilo se jutros... Bilo mi je baš šokantno, odmah sam se razbudila - počela je priču Slađana.

S obzirom da je poznato >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da Mili obožava tračeve, on se pretvorio u uho i slušao sa velikom pažnjom, ne sluteći da se radi o njegovoj devojci.

- Obezbeđenje je došlo da nas probudi. Gorana je čvrsto spavala. Prišao joj je čovek i prodrmao, a ona je rekla: "Ja sam budna" - rekla je Slađa.

- Dobro i šta se onda dogodilo - insistirao je nestrpljivo Mili.

- Ja sam čula da je rekla "Ja sam trudna!" Odmah sam pitala Vlajića da li je i on čuo isto što i ja, međutim, Vlajić je u svom filmu - završila je Slađa, a Mili se samo kiselo nasmejao.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Parovi", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.