ODLUKOM PRODUKCIJE IZLAZI IZ ZADRUGE SA MANJE PARA! Aleksandra sedela za džabe u rijalitiju - ovo nije očekivala

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jun.2023, 23:23

ODLUKOM PRODUKCIJE IZLAZI IZ "ZADRUGE" SA MANJE PARA! Aleksandra sedela za džabe u rijalitiju - ovo nije očekivala

Znala je da će biti kažnjena ukoliko prekrši pravila Velikog šefa!

Odlukom mnogobroje publike, zadrugarka Aleksandra Nikolić odnela je pobedu u šestoj sezoni popularnog rijalitija i tako sebi obezbedila ček u iznosu od 50.000 evra.

Međutim, prvoplasirana učesnica kući neće poneti sav novac koji je zaradila pred kamerama.

Nikolićeva je zasigurno pre početka "Zadruge" sa produkcijom dogovorila vrtoglavi honorar, međutim, tokom boravka >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u rijalitiju, Aleksandra je u decembru odlukom Velikog šefa žestoko kažnjena zbog famozne afere "dron".

Podsećanja radi, Aleksandra je u dogovoru sa tadašnjim dečkom, Dejanom Dragojevićem, isplanirala komunikaciju preko dronova, koje je on slao iznad imanja u Šimanovcima. Kako je ovo kršenje jedno od glavnih pravila življenja u rijalitiju, pobednica "Zadruge 6" kažnjena je novčano, zbog čega će joj se od honorara oduzeti basnoslovna cifra.

Kada se na ovo doda i lomljenje imovine po imanju, kao i nenošenje bubica i spavanja u nedozvoljeno vreme, verujemo da je iznos koji je Aleks izgubila mnogo veći, te da je zasigurno par meseci za crnim stolom sedela bez honorara.

BONUS VIDEO: Prva izjava Aleksandre Nikolić nakon što je odnela pobedu u Zadruzi!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.