ODLUKA JE DONETA! Nakon SKANDALA i sporne PESME Svadba velika, muzičar NEĆE NASTUPITI na Beoviziji!

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Feb.2020, 12:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ODLUKA JE DONETA! Nakon SKANDALA i sporne PESME "Svadba velika", muzičar NEĆE NASTUPITI na Beoviziji!

Ovo je glavni razlog!

Nakon skandala koji je nastao pre deset dana kada je dovedeno u pitanje da li će pesma "Svadba velika" zbog teksta učestvovati na pesmi Beovizije, došlo je do potpuno nepredviđenih okolnosti. Naime, muzičar Bora Dugić neće učestvovati u takmičenju jer mu je narušeno zdravlje.

Bora Dugić definitivno neće nastupiti na Beoviziji, pošto je muzičaru narušeno zdravlje, te ne bi mogao da se pojavljuje ni na probama, a ni na polufinalnoj večeri.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Duška Vučinić, šef službe za odnose s javnošću i korporativni imidž RTS, oglasila se ovim povodom i kaže da pesma nije diskvalifikovana i da će sastav Balkubano nastupiti, ali bez Bore Dugića.

Pesma "Svadba velika", koju izvode Bora Dugić i Balkubano i sa kojom se trebali da se takmiče takmiče na ovogodišnjoj Beoviziji, izazvala je pravi skandal budući da se Autonomni ženski centar oglasio saopštenjem u kome navodi da pomenuta numera poziva na nasilje nad ženama.

 U spornoj pesmi Bore Dugića i Balkubana reč je o muškarcu koji je poneo bombu za slučaj da ga devojka koju prosi odbije, a delovi teksta glase: "poneo sam bombu, poneo sam draga, jer te ludo volim", zatim "ako kažeš ne, razneću ja sve", "čik mi reci ne, eksplodiraće".

Poneo sam bombu, da pokažem svima, ne sme niko drugi, ne sme da te ima", takođe je jedan od delova pesme.

Autonomni ženski centar je u svom saopštenju naveo da pomenuta numera poziva na nasilje nad ženama i da zahtevaju da se pesma povuče sa takmičenja.

A post shared by Singer / Producer (@danijeldjuric) on Feb 6, 2020 at 11:18am PST

ISPALE JOJ BRADAVICE: Kija Kockar u nikad vrelijem izdanju - Ovo se od nje nije očekivalo (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.