Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Feb.2022, 00:51

ODLUČIO DA PRIJAVI SLUČAJ POLICIJI! Bivši zadrugar žrtva PREVARE - prolazi kroz PAKAO!

Ne može više da trpi!

Bivši učesnik rijalitija "Zadruga", Bane Đokić, ovih dana prolazi kroz pakao, budući da je njegov identitet iskorišćen na društvenoj mreži u svrhu prevare.

Naime, kako je otkrio na Instagramu niču lažni profili pod njegovim imenom i prezimenom iza kojih stoje osobe koje pozivaju na učešće u nepostojećim nagradnim igrama. Bane se oglasio i otkrio da će slučaj prijaviti policiji za visokotehnološki kriminal.

- Ovih dana >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << doživljavam razne neprijatnosti na društvenim mrežama. Pojavili su se lažni profili koji se koriste mojim imenom i prezimenom. Ne želim više da trpim to. Ljudi mi uznemireno šalju po ceo dan poruke kako im sa mojih lažnih profila stižu pozivi za učešće u nepostojećim nagradnim igrama. Budući da se tome ne nazire kraj, odlučio sam da slučaj prijavim policiji za visokotehnološki kriminal - otkrio je bivši zadrugar za Pink.rs.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.