ODLUČILI DA NAPUSTE ZADRUGU! Za vreme IZNOŠENJA PRLJAVOG VEŠA iz braka Dalile i Dejana, produkcija ALARMIRANA

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Maj.2022, 23:38

ODLUČILI DA NAPUSTE ZADRUGU! Za vreme IZNOŠENJA PRLJAVOG VEŠA iz braka Dalile i Dejana, produkcija ALARMIRANA

Iskoristili priliku...

Nakon skandaloznog raskida sa Lazarom Čolić Zolom, Miljana Kulić se pomirila sa Nenadom Macanovićem Bebicom, a onda je donela novu odluku vezanu za svoj ljubavni život.

Podsetimo u Beloj kući je haos oko Dalile Dragojević i Dejana Dragojevića, koji su nastavili da iznose prljav veš iz svog braka.

Kulićeva je shvatila da njena porodica više podržava nju kada je u vezi sa Bebicom, te je odlučila da sa njim pobegne iz "Zadruge" >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i nastavi svoju ljubav van kamera rijalitija.

Dok je opšta svađa u Zadruzi, Miljana i Bebica su iskoristili priliku da odu u ekonomsko dvorište u cilju bežanja iz rijalitija.

Kamera ih je snimila u pratnji obezbeđenja, a da li će uspeti da izađu iz Zadruge, ostaje nam da vidimo...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.