ODLUČILA JE: Srpska pevačica posle smrti OCA i pokušaja SAMOUBISTVA objavila vest koja je zatekla sve

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Dec.2019, 19:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ODLUČILA JE: Srpska pevačica posle smrti OCA i pokušaja SAMOUBISTVA objavila vest koja je zatekla sve

Menja život iz korena!

Jedna od najkontroverznijih pevačica na našoj javnoj sceni Dunja Ilić ne prestaje da šokira domaću javnost, a sada je iznenadila novom vešću iz svog života. Dunja se uskoro udaje.

A post shared by Dunya (@ddunia_) on Dec 15, 2019 at 6:05am PST

Ona je na svom Instagram profilu pokazala fotografiju vereničkog prstena, dok je u opisu ove fotografije napisala "Da", pa se može zaključiti da ju je njen dečko zaprosio i da je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ona pristala.

Podsetimo, Dunja je pre tri meseca sebi pokušala da oduzme život, a njen tadašnji dečko je reagovao blagovremeno i odmah pozvao hitnu pomoć. Međutim, ona je pre samo nekoliko dana pokazala novog izabranika, Rusa, i priznala da je sa bivšim raskinula nedavno.

A post shared by Dunya (@ddunia_) on Sep 17, 2019 at 2:07am PDT

Inače, posle samo nekoliko dana od njenog pokušaja samoubistva, Dunjin otac je preminuo, kada je digao ruku na sebe popivši punu šaku lekova.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.