ODLUČENO JE! ČETVRTI PRESEK: OVA takmičarka je NERADO NAPUSTILA Parove Bio je ovo njen NAJKRAĆI boravak

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Avg.2020, 23:48

ODLUČENO JE! ČETVRTI PRESEK: OVA takmičarka je NERADO NAPUSTILA "Parove" Bio je ovo njen NAJKRAĆI boravak

Nije se nadala ovome...

Treći presek je napravljen. Finalisti su vidljivo pod velikom tenzijom, ali je došao i taj trenutak da još neko od finalista napusti vilu Parova.

Pred sam presek na vratima je zavladao haos koji niko nije očekivao. Između Milutina i Ivana Marinkovića je izbio opaki obračun da je u jednom trenutku moralo da reaguje i obezbeđenje.

Publika je odlučila. Sledeći finalista koji napušta vilu Parova je Izabela Alijoski.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
- Super se osećam! Konačno sam izašla nakon 5 ipo meseci. Ovo je nakraći period do sada koji sam provela ovde, uglavnom zaglavim po 10-11 meseci... Bio je ovo mnogo težak period za mene zbog mog privatnog života - izjavila je bivša finalistkinja za naš portal Srbija Danas.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Parovi", možete ih pronaći na OVOM linku.

OPLEO PO STANIJI DOBROJEVIĆ, A ULAZI U ZADRUGU 4: "Starleta koja je došla da pobedi i spletkari" (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.