ODLOŽENI KONCERTI NA TRGOVIMA U SRBIJI DOK NE PROĐE 40 DANA ŽALOSTI! Nakon dva masakra, doneta je ova odluka

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Maj.2023, 22:40

ODLOŽENI KONCERTI NA TRGOVIMA U SRBIJI DOK NE PROĐE 40 DANA ŽALOSTI! Nakon dva masakra, doneta je ova odluka

Ovo su detalji.

Dve velike tragedije koje su potresle Srbiju pre malo više od dve nedelje odrazile su se i na koncerte koji su ranije bili zakazani na velikim trgovima širom naše zemlje.

Podsetimo, K.K (13) je optužen da je ubio 10 osoba u OŠ "Vladislav Ribnikar", dok se druga tragedija dogodila dan kasnije kod Mladenovca, kada je U.B (21) uhapšen i optužen da je ubio 8 osoba, a više ranio.

U skladu sa aktuelnim dešavanjima u Srbiji, koja i dalje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ne može da se oporavi od šoka zbog dva masakra koja su se dogodila tokom dva dana, mnogi pevači su tada zbog celokupne situacije otkazali svoje nastupe širom dijaspore i regiona. Iako su zbog nemilih događaja tada proglašena tri dana žalosti, doneta je i odluka da se koncerti koji su bili predviđeni na otvorenom tokom četrdesetodnevne žalosti odlože.

Među onima koji su pomerili svoj koncert u ovom periodu su i Milica Pavlović, koja je trebalo da peva na trgu u Crvenki, Dženan Lončarević na trgu u Nišu, dok je Nemanja Stevanović svoje druženje s publikom u jednom mestu u Vojvodini takođe odložio za neka bolja vremena.

Odloženi su i koncerti Amara Gileta Jašarspahića i Sandre Rešić

. Gradske vlasti će odlučiti o novim datumima održavanja tih nastupa.

Podsetimo, većina pevača je nakon što su dva masakra potresla našu zemlju otkazala svoje koncerte, a jedan od retkih koji je pevao uprkos proglašenim danima žalosti bio je Zdravko Čolić, koji je nastupao u Oslu 6. maja, kada je bila sahrana većine tragično stradalih u Beogradu i Mladenovcu, piše "Kurir".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Škole u Srbiji nakon masakra više nisu iste, đaci ponavljaju samo jedno pitanje: Da li to može NAMA DA SE DESI?

Izvor: Blic, 19.Maj.2023, 07:35

Stanje u školama širom Srbije nakon ogromne tragedije koja se dogodila u OŠ "Vladislav Ribnikar" na Vračaru, više nije i ne može biti isto. Sama atmosfera potvrđuje da se sve preko noći promenilo, a nastavnici tvrde da su se susreli sa pitanjima na koja nikada ne bi ni pomislili da će morati...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.