ODLAZI! Nakon suđenja, Nataša donela ŠOK odluku - ne može više da podnese!

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Apr.2018, 06:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ODLAZI! Nakon suđenja, Nataša donela ŠOK odluku - ne može više da podnese!

Što dalje od njega!

Nakon brojnih nagađanja šta se zapravo dogodilo u noći 13. na 14. aprila, kada je navodno Luka Lazukić prebio svoju suprugu Natašu Bekvalac, svako malo se oglašavaju članovi porodice i bliži prijatelji.

Ovog puta pevačicina bilska prijateljica za "Kurir" dala je izjavu kako se Nataša žalila na Luku i pre te noći i kako navodi, on je od nje zahtevao da mu rodi još jedno dete, kao i to da se ne vraća pevanju, jer je bolesno ljubomoran >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kada je gledaju drugi muškarci.

- Bekvalčeva je pokušavala da mu objasni da im ponestaje novca i da je prinuđena na to da što pre mora da završi nove pesme i vrati se na scenu. Nakon njenog odgovora, on je zbog ljubomore pobesneo i izvikao se na nju. Nije joj dozvolio ni da završi rečenicu, a već je postao agresivan. Prvo je počeo da joj zamera što je zaljubljena u ćerku Katju, a onda joj je rekao da pod hitno moraju da naprave drugo dete. Navodno, on ne želi da među njihovom decom bude velika razlika u godinama i da je sad pravi čas da porade na tome. Nataša je bila u šoku. Pokušala je da mu objasni da nije prošlo ni dva meseca od porođaja i da je prerano, a uz to im ni finansijska situacija nije na zavidnom nivou. Nedavno mi se žalila: "Prisiljavao me je da pravimo bebu, ne mogu više da ga podnesem". Na kraju joj je priznao i da je ljubomoran kad peva i da mu je namera da je drži samo pored sebe - kaže pevačicina prijateljica i ističe da je haos nastao posle njihove svađe oko deteta:

- Luka je okrenuo Nataši leđa, zalupio vrata i otišao. Ona je uplakana posle toga otrčala u studio. Posle nekoliko sati nastao je haos, kada ju je on prebio - završava izvor za Kurir, a kako i sami navode, Natašin PR tim, potvrdio je ova saznanja.

- Istina je, ali ne bismo ništa da iznosimo javno dok Nataša prolazi kroz težak period - poručio je potparol.

Bekvalčeva je ipak odlučila da se skloni iz Beograda i konačno započne život u Čeneju, gde je trebalo da živi sa Lukom i ćerkama Hanom i Katjom.

Njoj su trenutno potrebni mir i priroda kako bi se prihički oporavila od svega što joj se desilo.

Ona će, čim bude psihički bolje, nastaviti rad u studiju jer želi što pre da objavi album i ponovo se druži sa publikom.

Kako izgleda dom u kome će pevačica od sada živeti, možete pogledati u galeriji ispod.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.