ODJEDNOM SE PREBACILA... Sandra Rešić SUMNJA u Daliline emocije?! Anđelo joj daje LAŽNU NADU?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Apr.2022, 16:12

"ODJEDNOM SE PREBACILA..." Sandra Rešić SUMNJA u Daliline emocije?! Anđelo joj daje LAŽNU NADU?!

Kako će reagovati Dragojevićka kad čuje ovo?

U toku je emisija čiji je voditelj i urednik Stefan Karić, a pomoćnik ove nedelje mu je Miki Đuričić. Njih dvojica su posle Anđela Rankovića ugostili Sandru Rešić.

- Ti si neko ko je zaista kvalitetna osoba, iako si nesigurna u sebe. Šta se to dešava, ja sam primetio da ti Anđelo prija i neke simpatije... Činjenica je da ćeš opet morati da se izmakneš iz odnosa, jer njemu više prija da provodi preme sa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Dalilom. Kako gledaš na sve to? Ne deluje mi kao tip koji bi ušao u priču sa Dalilom zbog rijalitija, a kontra je od onoga što on predstavlja i voli. Kako ti to komentarišeš? Da li ona ide uz njega i da li ćeš se povući iz tog druženja? - pitao je Miki.

Što se tiče odnosa, bilo mi je šokantno i čudno, kako se odjednom desilo. Šokantno mi je kako se odjednom prebacila... Mi nismo pričali o Dalili, pričali smo u našem odnosu, ali ne ljubavnom odnosu. Kad je nagovestio za crnim stolom, tad je nagovestio i nama. Logično mi je da u tom druženju i muvanju, ne šeta 60 krugova sa mnom, nego sa njom. Privikavam se na taj momenat Anđela i kako se sve okrenulo. Juče sam pričala sa njim kad je naš odnos u pitanju, tu mi je sve i bilo jasno. Ja se nisam izjasnila da sam zaljubljena, verujem da je tako izgledalo. Nikad nismo planirali da uđemo u odnos i vezu. Mislim da je to preraslo u pravo drugarstvo - pričala je Sandra.

Detaljnije možete pogledati u videu ispod.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.