ODJ*BALA JE KIJA! Ana Korać i Kockareva BILE NERAZDVOJNE prijateljice, a onda... ISPLIVALA ISTINA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Apr.2019, 17:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ODJ*BALA JE KIJA! Ana Korać i Kockareva BILE NERAZDVOJNE prijateljice, a onda... ISPLIVALA ISTINA!

Nije samo Davida otela!

Ana Korać je sinoć dobila ozbiljne kritike od zadrugara zbog toga što je svoje kuče Huga uporedila sa malom Magdalenom, kćerkom Aleksandre Subotić.

Ipak, neke stvari u rijalitiju brzo se zaborave, a da se to ne bi dogodilo i u slučaju Koraćeve, Marija Kulić i Zorica Marković su se prisetile nekih njenih ranijih greha.

One su se prisetile kako je u prvoj sezoni Zadruge ona bila na stani Kije Kockar, koju je muž Sloba Radanović >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prevario sa Lunom Đogani. Ona je ipak posle rijalitija navodno bila u vezi sa Slobom Radanovićem, a toga su se i njih dve setile.

- Ne možeš da budeš na strani ljubavnice. Ova Korać je učestvovala u prošloj sezoni, a sad je isto uradila (kao Luna), a tad je bila na Kijinoj strani - rekla je Marija o Ani.

- I zamisli ti da izađeš i da sa njenim (Kijinim) mužem spavaš. Od drugarice sa kojom si ovde spavala i bila nerazdvojna. Zamisli taj bezobrazluk - osudila je Kulićka Koraćevu.

Zorica Marković je zaključila da se Kockareva zato više i ne druži sa Anom.

- Ovo (veza sa Davidom) nije ništa šta je uradila Kiji. Nije Kija za džabe nju odj*bala. Spavala je i sve delila sa Kijom. Njen problem, ali ako si nekom bio veran, pa izađeš napolje i j*beš se sa mužem za kojim se ona raspadala, pa dođeš ovde, a prethodno si podržavala prevarenu ženu, sad ti napraviš prevaru ovde... - čudila se pevačica zbog ponašanja koje je pokazala Ana.

Celu situaciju pogledajte ovde.

OTKRILA CELU ISTINU! Miljana sa SUZAMA u očima ispričala sve o Zoli i RASKIDU - Podvodi je...?! (VIDEO)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.