ODGOVARAĆE KAO I SVI! Aca Bulić potvrdio hapšenje sina, pa izneo detalje obračuna Trenutno je u policijskoj stanici!

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Apr.2023, 19:47

"ODGOVARAĆE KAO I SVI!" Aca Bulić potvrdio hapšenje sina, pa izneo detalje obračuna "Trenutno je u policijskoj stanici!"

Evo šta se dogodilo!

Sin Dragana Ace Bulića, Aleksandar danas je priveden na Voždovcu, a njegov otac je za medije potvrdio njegovo privođenje, pa otkrio detalje.

Mlađi Bulić ušao u svađu sa čovekom zbog nesporazuma u saobraćaju, nakon čega mu je zajedno sa dvojicom telohranitelja navodno pretio.

Ovim povodom za domaće medije oglasio se njegov otac Aca Bulić, koji je potvrdio da je do konflikta u saobraćaju došlo, međutim, kako >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tvrdi, svađa nije eskalirala u fizički okršaj.

- Čuo sam da je bilo u saobraćaju u gradu, u gužvi nekog verbalnog konflikta, (prim. aut. Aleksandar) trenutno je u stanici Voždovac. Uveren sam da nadležni organi rade svoj posao valjano, znam da je dobar i pametan dečko i ima odgovornost. Ako ikad napravi nešto što ne valja odgovaraće kao i svi ostali građani. Kad budem imao više informacija, na raspolaganju sam vam. Hvala na razumevanju - izjavio je Aca.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.