ODAVDE POTIČE OGNJENOVA KOLEGINICA! Važi za najlepšu voditeljku Pinka, a ove DETALJE IZ PROŠLOSTI je dugo krila

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Sep.2023, 09:57

ODAVDE POTIČE OGNJENOVA KOLEGINICA! Važi za najlepšu voditeljku Pinka, a ove DETALJE IZ PROŠLOSTI je dugo krila

Sa razlogom nosi titulu najlepše!

Pink televizija je poznata po tome što ume da izabere voditeljke koje su šarmantne, zanimljive i koje za jako kratko vreme osvoje srca širokog auditorijuma.

Među najomiljenijima su Lea Kiš, Sanja Marinković, Rada Radenović, Marijana Mićić, Nataša Aksentijević, Ivana Baltić, Marija Lazić, Dušica Jakovljević i Tijana Milutinović.

Lepa voditeljka i dugogodišnja koleginica Ognjena Amidžića iz emisije, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Tijana Milutinović (devojačko Stoisavljević), porodila se nedavno i na svet donela devojčicu.

A post shared by Tijana Milutinovic (@tijana.stoisavljevic)

Prelepa voditeljka i zgodni fudbaler Mihailo Milutinović godinama su u vezi i braku, ali se o voditeljkinoj mladosti malo zna.

- Osnovnu školu "Vojislav Voka Savić" sam završila u Lazarevcu i to mi je definitivno najlepši deo života. Prijatelje koje i danas imam su iz tog doba I doba vrtića. Svi zajedno smo ceo život I to je najveće blago. U klupi sam sedela sa Marijanom Petrović i Vladimirom Jocićem, menjali smo se. Ono što je zanimljivo je da, osim što se ceo život družimo, Maja I ja smo dobile dete u razmaku od dve nedelje i sad će naša deca da nastave naše druženje - otkrila je nedavno voditeljka za "Espreso".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.