ODAO JE PRIJATELJ! PROCURILA INFORMACIJA: Tara BACILA OKO na Frana još PRED Zadrugu! Sve je ISPLANIRANO?

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Okt.2020, 01:31

ODAO JE PRIJATELJ! PROCURILA INFORMACIJA: Tara BACILA OKO na Frana još PRED Zadrugu! Sve je ISPLANIRANO?

AU! O ovome je ćutala sve vreme?

Filip Reljić se oglasio za naš portal Srbija Danas, te otkrio pikantne detalje o Tari Simov, koje mu je rekla pred ulazak u četvrtu sezonu "Zadruge".

Podsetimo, Tara se već okomila na Paulu Hublin, bivšu devojku Frana Pujasa, a kako Filip kaže, razlog leži u tome možda, jer je Simova "bacila oko" na Frana i pre rijalitija.

Poznato je da su Filip Reljić i Tara Simov postali prijatelji još u toku treće sezone "Zadruge" >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i to prijateljstvo su nastavili da održavaju i u spoljnom svetu. Zato smo kontaktirali Relju i zanimali nas je kako on komentariše Tarin odnos sa Franom Pujasom i da li ih vidi zajedno u vezi.

Balkon Gasss ⛽️⛽️⛽️

Објава коју дели Filip Reljic (Relja) (@filiptattoo) дана 15. Мај 2020. у 4:23 PDT

-  Drago mi je da vidim da Tara podržava Frana i da mu pravi društvo. Mislim da je Fran, nakon svega što mu je Paula priredila, zaslužio da dobije pravu pažnju i nežnost od ženske strane ukućana, i Tara se tu savršeno uklopila. Vidim da pored pažnje staje na njegovu stranu, brani ga i pokazuje zube onako kako samo ona zna - rekao je Filip za naš portal, a potom se osvrnuo na moguću vezu Tare i Frana.

Šaramo se💉 @filiptattoo @skin.craft

Објава коју дели Tara Simov (@tarasimov) дана 11. Сеп 2020. у 4:52 PDT

- Nisam siguran da će biti u vezi. Mislim da je još uvek rano da bi se donosili takvi zaključci, iako su poprilično bliski, ali mogu da odam da mi je Tara rekla pre ulaska u "Zadrugu" da je bacila oko na njega još ranije, da joj je jako sladak i simpatičan i da može sebe da zamisli kao njegovu potencijalnu partnerku, ako se Paula tu ne nađe na putu - ispričao nam je Reljić.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.