OD SVIRAČA HARMONIKE ISPRED CRKVE DO MENJAČNICE: Ovo su zanimanja zadrugara pre ulaska u rijaliti!

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Feb.2023, 23:55

OD SVIRAČA HARMONIKE ISPRED CRKVE DO MENJAČNICE: Ovo su zanimanja zadrugara pre ulaska u rijaliti!

Nekad su živeli od časnih poslova.

Filip Đukić je u emisiji "Magazin In" otkrio voditelji Sanji Marinković da je pre ulaska u rijaliti radio u menjačnici za 250 evra i da mu je učešće pomoglo da stekne uspeh, a ona je i sa ostalim gostima porazgovarala o životu pre "Zadruge".

- Bavim se svačim, imam lokal sa odličnom hranom, tu sam na mrežama, gde zarađujem mnogo. Ispod 15.000 evra mesečno ne zarađujem - istakao je Kristijan Golubović.

- Koliko >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se vaš broj pratilaca poklapa sa vašim računem u banci? - pitala je Sanja.

- Kako mi padaju pratioci, tako mi račun - našalio se Stefan Karić.

- Tu su negde u hiljadama dinara - dodala je Ivana, a sa tim su se složili i drugi gosti.

- Tu su negde, u evrima, a i prelazi - istakao je Golubović.

- Filip je rekao da je radio za 250 evra u menjačnici pre rijalitija. Kako ste vi živeli? - pitala je Sanja.

 - Ja sam promenila dosta poslova, u dosta firmi radila. Imam 9 godina radnog staža pre nego što sam ušla u rijaliti, stvarno se hvalim time. Bila sam konobarica, počela sam od nule, ne bih uspela da sam odrasla u svili i kadifi. Prošla sam sito i rešeto, došla sam gde treba - ispričala je Šopićeva.

-  Ja sam radila svašta, ali ne ono o čemu se spekulisalo i pisalo. Moja majka je samohrana, pružala mi je osnovno. U osnovnoj školi sam za vreme raspusta brala višnje, išla na plantaže i u hladnjaču - istakla je Stankovićeva.

 - U hladnjači si zarađivala prve honorare, svaka čast - dodala je voditeljka.

- Ja sam stavio harmoniku na rame, ispred crkve u Železniku svirao od petog razreda do 17. godine. To mi je bilo najlepše doba života. Svetosavske priredbe i ostalo - dodao je Bora Santana.

- Radili ste teške poslove, svaka čast - dodala je Sanja.

- Ja samo da kažem, da ne shvate ljudi pogrešno, nisam ja bio na mukama, radio sam posao koji sam radio, ali sam sam bio kriv za to. Samo me je Bog pogledao. Nisam imao cilj u životu, rijaliti mi je otvorio vrata - rekao je Đukić.

- Mene zvao komšija da radim, 30 evra dnevnica, kaže da štemujem, ja rekao da znam, a nisam ni znao šta je to. U sedmom razredu, iscepao sam ruke, sav u krvi sam bio - rekao je Santana.

- I ja sam svašta radio od malena sa prijateljima iz kraja, selidbe, ovo, ono, svega ima. Nismo bili toliko vredni, koliko nam treba da zaradimo - istakao je Karić.

- Ja sam izabrao pogrešno kao mlad. Abnormalno sam zarađivao novac, kako je dolazio, tako je odlazio. Nisam mogao energiju da iskoristim za dobro, vraćalo mi se loše. Posle sam pokušao da zarađujem pošteno, zarađivao sam dobro i pošteno. Ono što je brzo, brzo vam se lupi o glavu. Presedne vam svaki dinar - rekao je Golubović.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.