OD STARTA DA BUDEM SA TOBOM... Vladimir rekao Rialdi sve u lice, pa ušla ONA, skinuli su BUBICE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Nov.2020, 10:18

"OD STARTA DA BUDEM SA TOBOM..." Vladimir rekao Rialdi sve u lice, pa ušla ONA, skinuli su BUBICE!

Žustra rasprava i dinamično presvlačenje!

Rilada Karahasanović i Jovana Ljubisavljević su sedele u gardaroberu i razgovarale o njihovom odnosu od početka "Zadruge". Dve takmičarke su rezjasnile jedna drugoj odnos sa Erminom Pašović.

- Ja sam se od starta trudila da budem sa tobom u normalnom odnosu, da ti se nađem kada ti zatrebam i to sve. Međutim, ti Jovana imaš mišljenje o svemu, ali ne želiš da ga iskažeš - rekla je Rilada.

- Ja sam >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ovde isplakala reku suza, ja sam tu za moje prijatelje koji su od starta tu za mene, ti i ja smo različite - rekla je Jovana.

- Mene nervira kako znam da ti imaš stav i mišljenje o ljudima, a onda vidim da sediš sa njima, to mi nije jasno uopšte - rekla je Rialda, a ona su obe takmičarke dinamično krenule sa presvlačenjem, pa posikidale bubice.

- Meni je Dragana zamerila što smo se ti i ja pomirele posle onoga sa Vladimiru, ali ja nisam takva da to širim i da ulazim u sukobe. Ovde se svašta dešava, svako svakog sapliće. Nerealno mi je da nisi skontala da sam ja mislila o Ermini onda - rekla je Jovana.

- Meni ona nije pala na pamet, jer je ona skoro došla, pa nemam ja mišljenje o njoj, jer je ne poznajem još uvek. Ja neću da pijem kafu sa osobom koja mi ne odgovara - rekla je Rialda.

- Ja se milion stvari ne sećam, ali generealno ja sam pogrešila u mnogom stvarima - izjavila je Jovana.

Pre razgovora sa Jovanom, Rialda je razgovarala sa Vladimirom Tomovićem, a šta joj je rekao pogledajte na snimku ispod:

OVO JE LUKSUZNA VILA EMINE JAHOVIĆ U ISTANBULU Svuda cveće, a pogled OSTAVLJA BEZ DAHA (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.