OD POMIRENJA NEMA NIŠTA? Car krije od Aleksandre presudnu stvar, ovo je istina o njihovom odnosu

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Avg.2023, 08:18

OD POMIRENJA NEMA NIŠTA? Car krije od Aleksandre presudnu stvar, ovo je istina o njihovom odnosu

Ozbiljna faca.

Fanovi mogu da odahnu - Aleksandra Nikolić i Filip Car su se pomirili. Nakon što su raskinuli svoju veridbu posle nepunih tri meseca, ovaj zadrugarski par je rešio da se pomiri.

Njihov raskid je usledio nakon Careve ljubomore pošto je Nikolićeva sve više vremena prodvodila u Beogradu, i to ne sama, već sa svojim instruktorom vožnje, dok je Car ostao zaglavljen u Crikvenici.

Car, navodno, ne sme da dođe u Beograd jer se plaši >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Kristijana Golubovića koji želi da mu se osveti zbog ružnih reči koje je o njemu pričao tokom "Zadruge 6". Stoga je inicijativu za spasavnje veze morala da preuzme Aleks, koja je doputovala na hrvatsko primorje kako bi privolela svog dečka da se pomire i probaju još jednom.

Aleks je u svojoj molbi uspela i par se zvanično pomirio. Pomirenje je objavljeno javnosti tako što je Aleks podelila na svom Instagramu njihovu novu fotografiju. Ipak, mnogi su i dalje skeptični, pa pomalo i zbunjeni.

Na fotografiji, Aleks je sa širokim osmehom i vidi se da je presrećna što je u njegovom zagrljaju. Sa druge strane, Car je namrgođen i izgleda kao da baš i ne uživa pored svoje devojke nego kao da se nešto duri. Možda i dalje na instruktora vožnje? To ne znamo, ali očigledno da mu nije sve potaman.

Da Car  nije nešto oduševljen pomirenjem sugeriše i to da on nije podelio ovu zajedničku fotografiju putem svog Instagram profila, pa nikome nije jasno šta se zapravo dešava. Dok jedni veruju u njihovu ljubav, drugi misle da je Nikolićeva zapravo izmolila još jednu šansu i da je Filip svestan da nemaju budućnost.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.